Steun Velt tijdens de 'Warmste Week' van het jaar

Steun Velt tijdens de 'Warmste Week' van het jaar

Velt
geschreven door Veltlaatst aangepast op 02/12/2014
Studio Brussel geeft op 18 december de aftrap voor de nieuwste editie van Music For Life. Tijdens de ‘Warmste Week’ wordt er geld ingezameld voor meer dan 850 goede doelen, waaronder Velt.
Music For Life
Music For Life

Wil jij graag je steentje bijdragen en de werking van Velt steunen? Dat kan! Spreek je collega’s, vrienden of vereniging aan en organiseer samen met hen een taarten- of wafelenbak, een heerlijke soepverkoop of een spannende zoektocht. Uiteraard zijn ook andere leuke acties meer dan welkom!

WAAROM VELT?

Met deze geldinzameling steun je niet alleen de dagelijkse werking van Velt, maar draag je ook bij aan het behoud van de biodiversiteit. Door ecologisch tuinieren te promoten en campagne te voeren tegen het gebruik van pesticiden kunnen we namelijk streven naar een grotere variëteit aan fauna en flora. En dat is niet alleen belangrijk voor de natuur, maar ook voor het welzijn van de mens.

IK WIL MEDOEN!

Doe je mee? Fantastisch! Surf snel naar de website van Music For Life en klik op “Ik wil een actie opzetten”. Kies daarna “Velt vzw, Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren” uit de lijst met goede doelen en vul je gegevens in. We willen je nu al bedanken voor je inzet en hopen samen met jou op een geslaagde actie!

PS: Laat ons op redactie@velt.be weten welke actie jij voor Velt wilt organiseren!