Steun deze docu over de metamorfose van de landbouw!

Steun deze docu over de metamorfose van de landbouw!

Wervel
geschreven door Wervellaatst aangepast op 06/05/2015
Landbouw is hier en in het Zuiden een belangrijke oorzaak van sociale en ecologische ontwrichting. Toch beginnen boeren op een andere manier te werken: met de natuur, met de mensen, met eerlijke prijzen. Met een docu-reportage willen we deze boodschap overbrengen naar het brede publiek. Wervel is hiervoor nog op zoek naar de helft van de nodige middelen. Steun en ontvang ons met film en hapjes bij je thuis! http://www.worldofcrowdfunding.com/docu-reportage-het-ritme-van-de-rups

Stel je voor dat we in een sprookjesachtig landschap zouden leven waar overvloed aan eten is, waar geen gif wordt gebruikt, waar kinderen welkom zijn om te oogsten. Stel je voor dat landbouw geen roofbouw meer pleegt op het regenwoud of op onze bodems, dat de boer je lachend tegemoet komt als je ‘s zondags om je groenten komt. Stel je voor dat deze boer een verzekerd inkomen heeft, de Vlaamse boer, maar ook de Braziliaanse ...

Hou maar op met dromen. Deze realiteit bestaat al vandaag! Duizenden mensen beleven elke dag dat zelfoogstboerderijen hun levens- en voedselkwaliteit verbetert.

Vanuit de verontwaardiging over wat vandaag misloopt in de landbouw, brengt Wervel met een reportage in beeld hoe het anders kan als we wat meer lef hebben. Op de plekken waar dat al gebeurt, is het resultaat verbluffend.

Het project is al voor de helft gefinancieerd, maar we hebben nog 10000 euro nodig. Steun vandaag nog en laat je door Wervel verrassen met een privé-preview bij jou thuis!

Je vind de crowdfunding op http://www.worldofcrowdfunding.com/docu-reportage-het-ritme-van-de-rups.