Project Gezond Eten in 2017

Project Gezond Eten in 2017

placeholder
geschreven door Katy van der Schaft - Stroobantslaatst aangepast op 12/01/2017
Uitnodiging Startmoment Project ‘Meer weten over Gezond Eten’ – De start van een gezond en lekker jaar vol activiteiten in Kinrooi en omstreken.
Gezond eten in 2017
De drie initiatiefnemers van het project rond gezonde voeding in Kinrooi in 2017

Het begin van het jaar is altijd een tijd van goede voornemens… Een ideale kans om goede voornemens onmiddellijk tot uitvoering te brengen.

Gezonde voeding 

2017 wordt een jaar vol activiteiten om alle inwoners van Kinrooi en omstreken te inspireren rond een gezonder voedingspatroon. Naar aanleiding van het gemeenteproject ‘Meer weten over gezond eten’ hebben drie Kinrooise initiatiefnemers FoodCon, Velt Kinrooi en Botel Ophoven een gezamenlijk project uitgewerkt rond gezonde, duurzame en lekkere voeding met tal van leuke activiteiten die over heel 2017 lopen: lezingen, (kook)workshops, unieke belevingen,... En dit voor jong en oud.

Startdag

Het officiële startschot van het project wordt gegeven op zondag 15 januari in Molenbeersel. De startdag is het begin van een jaar vol activiteiten over gezonde, duurzame en lekkere voeding. Tijdens de dag wordt het programma voor 2017 toegelicht, zijn er tal van leuke standjes, kunt u proeven van verschillende lekkernijen en wordt uw nieuwsgierigheid over duurzame en gezonde voeding aangesproken tijdens korte informatieve bijeenkomsten. Tegelijkertijd is er voor de kinderen een poppenkast en is er meer informatie te verkrijgen over de activiteiten van het komende jaar.

  • Zondag 15 januari van 14.00-17.00 uur in de Stegel in Molenbeersel.
  • Organisatoren: FoodCon, Velt Kinrooi en Botel Ophoven
  • Meer info vind je hier.