Doe mee aan de North Sea Challenge

Doe mee aan de North Sea Challenge

De Transformisten vzw
geschreven door De Transformisten vzwlaatst aangepast op 10/09/2018
WWF wil de Belgen helpen om onze prachtige Noordzee te (her)ontdekken. Want we hebben alle recht en reden om trots te zijn op onze Noordzee. En dat moeten we zo houden. Daarom vindt WWF dat we de Noordzeenatuur de nodige rust en ruimte moeten gunnen. WWF wil met deze campagne mensen oproepen om deel te nemen aan de lopende publieksconsultatie over het nieuwe marien ruimtelijk plan en hun bezorgdheid te uiten over het behoud van de Noordzeenatuur.
© Pixabay

Deze zomercampagne van WWF roept ook op om deel te nemen aan de publieksconsultatie van de overheid over het voorgestelde nieuw marien ruimtelijk plan voor de Noordzee en om meer ruimte voor de Noordzeenatuur te eisen. Onze planeet heeft één oceaan. Die bedekt meer dan 70% van het aardoppervlak, en werkt als één groot systeem. Alles staat in verbinding. Een impact aan de andere kant van de wereld kan je ook in de Noordzee voelen, en omgekeerd. Met deze campagne roept WWF iedereen op om ons deel van de oceaan, onze Noordzee, te beschermen.

→ Surf snel naar northsea.wwf.be en help ons de Noordzeebiodiversiteit te beschermen.

Ontdek onze mooie Noordzee

Tot 28/09 wil WWF  de Belgen helpen om onze mooie Noordzee te ontdekken. Hoe goed ken jij de rijke biodiversiteit van de Noordzee eigenlijk? 
→ Doe snel de quiz op northseachallenge.wwf.be en ontdek welke verborgen schatten je nog kan aantreffen in onze Noordzee!