Doe je mee met 'Repair Everywhere'?

Doe je mee met 'Repair Everywhere'?

De Transformisten vzw
geschreven door De Transformisten vzwlaatst aangepast op 05/07/2022
'Repair Everywhere' wil zo veel mogelijk mensen aan het repareren krijgen in de week van International Repair Day: 8 tot 16 oktober.

Van zaterdag 8 tot en met zondag 16 oktober 2022 wil de campagne 'Repair Everywhere' zo veel mogelijk mensen aan het repareren krijgen, op zo veel mogelijk plaatsen. Om International Repair Day in de kijker te zetten. En om samen met luide stem te vertellen dat repareren goed is voor het klimaat én voor de lokale economie.

Zin om mee te doen? 

Ben jij actief in een school, bibliotheek, vereniging, organisatie, Repair Café, stad of gemeente en heb je zin om mee te doen? 

Check dan zeker de Repair Everywhere Toolkit die Repair&Share heeft klaargestoomd. Daarin vind je tips, inspiratie, draaiboekjes en communicatiemateriaal voor leuke activiteiten rond repareren. 

Repair&Share biedt ook ondersteuning bij de organisatie van Repair Cafés of workshops. Vul dit formulier in en je wordt verder geholpen (tijdens de vakantieperiode moet je misschien wel even wachten op reactie).

Organiseer je een activiteit? 

Klaar om een activiteit te organiseren rond repareren in de periode 8-16 oktober 2022? Schitterend!

Registreer hier jouw activiteit

Repair&Share promoot jouw activiteit graag via haar site en social media kanalen. 

Zelf kun je een boost geven aan je communicatie via sociale media door de hasthags #RepairDay en #RepairEverywhere te gebruiken.

Meer informatie nodig? 

Stuur een mailtje naar Kim Baert via kim@repairshare.be